Hľadať

Ak zbožňujete steak, určte vás už aspoň raz napadlo skúsiť si ho pripraviť doma. Ak ste to už aj skúšali a neboli ste spokojní z výsledkom, nemusí byť chyba vo vás alebo v kvalite použitého mäsa...

 

Steak aging alebo proces zretia...

 

Už dávno pred vynájdením chladničky prišli starovekí lovci na fakt, že ak nechajú ulovenú korisť pár dní "odležať", bude jej mäso jemnejšie chutnejšie.

 

High-Tech nanomolekulárne membránové potravinové obaly DryBag Steak na domácu prípravu steaku. Špeciálna štruktúra tejto potravinárskej membrány zabezpečuje, že sa vlhkosť z obalu voľne dostane von bez toho aby sa ku mäsu dostal kyslík, ktorý by spôsobil jeho pokazenie. Na mäso počas doby zrenia pôsobia jeho vlastné enzýmy, ktorých pôsobením sa mäso stáva jemnejšie a vynikne jeho prirodzená chuť, tak potrebná pri príprave steaku.

Na rozdiel od klasického "suchého" zretia mäsa (wet aging) prevádzkovaného vo veľkých steak-houseoch, ktoré vyžaduje špeciálne priestory s kontrolovanou teplotou, vlhkosťou a cirkuláciou vzduch, obaly DryBag Steak umožňujú prípravu kvalitného steaku doma, vo vlastnej chladničke. Vďaka špeciálnej membráne sa dnu nedostane okrem kyslíku ani žiadna nežiadaná aróma a steak si zachová svoju prirodzenú chuť a vôňu.

 

Časť 1

Časť 2


Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Košík Pokladňa